Winterkorting

319
Winterkorting

De winterschilder brengt ú voordeel: 10% korting!

In de winter is er minder aanbod van schilderwerk. U kunt hiervan profiteren door juist in die periode schilder- of sauswerk door ons te laten uitvoeren. Dit kan zowel binnen- als buitenschilderwerk zijn.

Onze winterschilderactie 2014/2015

Wanneer u gebruik maakt van onze winterschilderactie, krijgt u in de periode van 21 november 2014 tot 21 maart 2015 maar liefst 10% korting op uw gehele schilderklus. Dit aanbod geldt bij drie of meer mandagen werk.

Schilderen in de koude maanden buiten?

Vroeger werd vooral het buitenschilderwerk niet veel in de winter gedaan. Inmiddels zijn er speciale verven ontwikkeld, waarmee schilderen in de winter geen probleem is. Er is bijvoorbeeld verf die geschikt is voor gebruik bij lage temperaturen, doordat het snel droogt en uithardt.

Wat zijn de voordelen van een winterschilder?

Uw huis laten schilderen door een winterschilder, heeft een aantal voordelen die we de “3 V’s” noemen:

1. Voordelige vakman
Een winterschilder geeft een aantrekkelijke korting. Hierdoor kunt u een vakman inschakelen voor een voordelige prijs!

2. Vrij in het voorjaar
In het voorjaar en de zomer gaan veel mensen graag naar buiten. Lekker in de tuin zitten en van de zon genieten. Door ‘s winters een schilder in te schakelen staan er ‘s zomers geen steigers in de tuin. U heeft dus minder “overlast” en bent niet aan huis gebonden.

3. Vlot verven
Als het schilderwerk van uw woning aan onderhoud toe is, hoeft u niet meer tot het (drukke) voorjaar te wachten. De schilder kan het werk vaak direct uitvoeren.
Wilt u weten wat dit voor u betekent? Neem dan snel contact op, bel ons op telefoonnummer 0180-434360 of stuur een mail naar info@van-mastrigt.nl en laat u verrassen door ons scherpe aanbod.

Spelregels winterschilderactie:

Deze speciale actie loopt van 21 november 2014 t/m 31 maart 2015; Indien u opdracht geeft voor minimaal drie mandagen werk, 10% korting; Het werk dient in bovengenoemde periode uitgevoerd te worden; Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en op reeds uitgebrachte offertes en/of aanbiedingen; Wij hanteren voor woningen ouder dan 2 jaar het lage 6% btw-tarief; Wij hebben getracht u zo compleet mogelijk te informeren, maar behouden ons het recht voor om wijzigingen in deze actie door te voeren.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)