Schilderwerk

Schilderwerk

Van oorsprong is Onderhoudsbedrijf van Mastrigt B.V. een schildersbedrijf. Op dit gebied beschikken we over 40 jaar professionele ervaring. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij kunnen voor elk object en elk type ondergrond een gedegen advies geven.
Resultaatgericht vastgoedonderhoud is de term die in de schilderswereld branchebreed wordt genoemd. Tegenwoordig gaat het erom een evenwicht te krijgen tussen de behoefte van de opdrachtgever en de prestaties van de opdrachtnemer. Een helder inzicht in de wensen van de opdrachtgever is daarbij van groot belang. Zo kunnen wij ons onderhoudssysteem en onze prestaties precies afstemmen op uw budget en uw eisen.

De voordelen van de combinatie met onze bouwkundige afdeling worden direct zichtbaar tijdens de uitvoering van bijvoorbeeld houtrotsaneringsprojecten. In onze eigen timmerwerkplaats worden houten gevelelementen als ramen, deuren en kozijnen, indien nodig, direct volgens bestaand model vervaardigd, zodat de schilder geen onnodig oponthoud ondervindt.

Het lage btw-tarief van 9% geldt nu voor woningen ouder dan 2 jaar. Voor schilderwerk van particulier bewoonde woningen ouder dan 2 jaar wordt slechts 9% btw in rekening gebracht, gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is.